Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Young Musicians Academy Fontys

12 juni 2022|15:00 - 16:00

€6,00 – €10,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Na succesvolle samenwerking de afgelopen jaren, en na een onderbreking van ongeveer twee jaar als gevolg van corona, heeft Lambertus Concerten met de Young Musicians Academy van Fontys gelukkig dit seizoen de draad opnieuw kunnen oppakken.

Natuurlijk kent u Fontys al van de Rock Academy, die succesvolle artiesten als Krezip, dj Hardwell en Danny Vera voortbracht. Maar weet u ook dat Fontys Young Musicians Academy een kweekvijver is voor toptalenten op het gebied van klassieke muziek? Om deze jonge musici de mogelijkheid te bieden zich muzikaal te presenteren en ervaring op te doen, biedt Lambertus Concerten ze een podium en een springplank voor het grote professionele werk.

Op het programma staan o.a. werken voor piano (Julia Bogdanova en Christian Gilissen), viool (Femke Chu, Evan en Abigail van Dijk) en cello (Lidwien Kuijper), solo en in groepsverband, van bekende klassieke maar ook moderne componisten, in allerlei stijlen en bewerkingen. Kortom, een zeer gevarieerd en spannend programma; voor elk wat wils. Wellicht hoort u hun namen de komende jaren terug en gaan ze de pianobroers Jussen, violiste Janine Jansen of cellist Pieter Wispelweij achterna in hun succesvolle carrières!

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
12 juni 2022
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€6,00 – €10,00
Site:
www.lambertusconcerten.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
Site:
www.lambertusconcerten.nl

Locatie

Pleinzaal Theater Speelhuis
Speelhuisplein 2
Helmond, 5707 DZ Nederland
+ Google Maps