Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Young Musicians Academy Fontys (afgelaast, wordt verplaatst naar juni)

23 januari 2022|15:00 - 16:00

€6,00 – €10,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Helaas wederom een afgelasting vanwege de coronamaatregelen. Wij zullen dit concert zo spoedig mogelijk opnieuw inplannen!

Na eerdere geslaagde samenwerkingen in de voorgaande jaren, dit seizoen wederom de Young Musicians Academy Fontys bij Lambertus Concerten.

Diverse studenten van deze opleiding zullen tijdens deze middag optreden in een gevarieerd programma.

De Young Musicians Academy is de opleiding aan het conservatorium van Tilburg voor getalenteerde en gemotiveerde jonge muzikanten in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar. Bij de Young Musicians Academy worden alle lessen verzorgd door docenten van het conservatorium. Naast de individuele hoofdvaklessen zijn er lessen in groepsverband. Op de zaterdagen starten de studenten met een koorklas, gevolgd door het gezamenlijk beoefenen van kamermuziek in ensembles met begeleiding door ervaren docenten. De studenten presenteren zich gedurende het hele jaar op concerten en concoursen op speciale locaties. Kinderen zijn bijzonder welkom bij dit concert!

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
23 januari 2022
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€6,00 – €10,00
Site:
www.lambertusconcerten.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
Site:
www.lambertusconcerten.nl

Locatie

Pleinzaal Theater Speelhuis
Speelhuisplein 2
Helmond, 5707 DZ Nederland
+ Google Maps