Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

So el Ençina

9 oktober 2016|20:00 - 21:00

€7.50

Wie zijn aanwezig

2 personen hebben zich aangemeld voor So el Ençina

  • Antoon van Aarle
  • Frans van Tuijl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Normaal
Normaal
7,50
56 beschikbaar

Ai Flores

De Argentijnse mezzo-sopraan Luciana Cueto en de Engelse harpiste Sara Reilly nemen u mee op een reis door het oude Spanje: Romances, Villancicos en ballades over liefde en verdriet…

Luciana Cueto begon haar zangopleiding in Buenos Aires, waar ze studeerde aan het Conservatorio Municipal Manuel de Falla. In 2001 begon Luciana haar studie in Europa aan de afdeling Oude Muziek van het Brabants Conservatorium. In 2006 studeerde ze daar af als docent muziek en uitvoerend musicus zang. Tijdens haar studie kreeg ze les van Dr. Rebecca Stewart, en nam ze zanglessen bij de mezzo-sopraan Xenia Meijer.

Sarah Louise Ridy behaalde haar bachelor moderne harp aan het Royal Northern College of Music in Manchester, waarna zij verder ging met de bacheloren masteropleiding in barokharp. Ze speelt op het ‘Cellini’ model van een Italiaanse triple harp van harpmaker Rainer Thurau uit Wiesbaden, een instrument waar ze verliefd op werd tijdens the World Harp Congress in Genève. Ze was de eerste student die een master in barok-harp behaalde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Fonds Podiumkunsten

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
9 oktober 2016
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€7.50
Website:
www.lambertusconcerten.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
Website:
www.lambertusconcerten.nl

Locatie

Auditorium Elkerliek Ziekenhuis
Wesselmanlaan 25
Helmond, Nederland
+ Google Maps