Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Monique Heidema (cello) en André Telderman (piano) spelen Beethoven

13 oktober 2019|15:00 - 16:00

€6 – €10

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Korting
Kortingstarief: alleen geldig in combinatie met vriendenpas Elkerliek of gemeentemuseum
8,00
58 beschikbaar
Jongeren
Jongerentarief: alleen geldig in combinatie met een leerlingenkaart, studentenpas of CJP
6,00
60 beschikbaar

Monique Heidema (cello) en André Telderman (piano) zijn enthousiaste en gerenommeerde musici die al vele jaren samen spelen. De hierdoor opgedane ervaring verklaart ook het uitgebreide repertoire waaruit ze kunnen putten.

Zij brengen een programma met sonates voor cello en piano van Ludwig van Beethoven, dat zij mondeling zullen toelichten.

Monique Heidema is hoofdvakdocent cello aan het Conservatorium van Amsterdam en vormt al jaren een succesvol muzikaal duo met André Telderman.
André Telderman is werkzaam als docent bij de muziekschool ‘De nieuwe Veste’ in Breda en is tevens zeer actief als concertpianist en begeleider.
Gedurende hun carrières maakten zeveel opnames voor radio en televisie en stonden ze op vele podia concerten gegeven, ook in landen als Rusland, Spanje Taiwan en Tsjechië. Dit laatste was altijd in combinatie met masterclasses aan getalenteerde conservatoriumstudenten.
Het duo is steeds op zoek naar een directer contact met het publiek. Ze zullen daarom het programma ook zelf toelichten.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Fonds Podiumkunsten

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
13 oktober 2019
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€6 – €10

Locatie

Auditorium Elkerliek Ziekenhuis
Wesselmanlaan 25
Helmond, Nederland
+ Google Maps