Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liedrecital Tigran Matinyan (tenor)

17 november 2019|15:00 - 16:00

€8 – €12.5

Een overdonderende stem! De Russische tenor Tigran Matinyan was al vaker te gast in Helmond. Zo zong hij reeds de solopartijen in de recente uitvoeringen van de Hohe Messe en Matthäus Passion van Bach.

Maar hij is ook uitstekend thuis in het liedrepertoire.

Wij zijn dan ook heel blij dat wij hem konden contracteren voor een recital met liederen van onder andere Schumann, Schubert en Strauß.

Tigran Martinyan werd geboren in Moskou en studeerde zang aan het P.I. Tchaikovsky Conservatory Academic Music College, waar hij afstudeerde bij Prof. Aleksey Martynov. Hij vervolgde zijn studie aan de Gnessin Russian Academy of Music in Moskou.

Tigran was solist in vele werken waaronder Il Vespro della Beata Virgine en Orfeo van Monteverdi, Messiah en Acis and Galatea van Händel en Weihnachtsoratorium, Johannesen MatthausPassion en Magnificat van Bach.  Hij trad op met het New Russia State Symphony Orchestra, Moscow Philharmonic Orchestra, the State Symphony Orchestra of Cinematography, Russian Philharmonic, Musika Viva en Pratum Integrum. Daarbij werkte hij met bekende dirigenten zoals Peter Neumann, Peter Philips, Andrew Lawrence-King en Robert Canetti.

In mei 2016 behaalde hij zijn Master Oude Muziek aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Hij woont en werkt als freelance-zanger in Nederland en Moskou.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Fonds Podiumkunsten

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
17 november 2019
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€8 – €12.5

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Auditorium Elkerliek Ziekenhuis
Wesselmanlaan 25
Helmond, Nederland
+ Google Maps