Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aldona Bartnik & Maurice Lammerts van Bueren: Melancholia

2 juni 2019|20:00 - 21:00

€12.50

De kaartverkoop op deze site is vanaf zondag 2 juni, 17 uur niet meer mogelijk. Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar aan de kassa voor aanvang!

Een prachtig programma met liederen pianowerken van bekende Poolse componisten zoals Chopin, Paderevski en Szymanovski door een jonge, zeer getalenteerde sopraan en ervaren liedbegeleider!
Recentelijk brachten zij een CD uit met dit repertoire die lovende kritieken kreeg.

In juni 2016 behaalde Aldona Bartnik haar Masteraan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze gespecialiseerd in de Oude Muziek. Ze heeft haar vocale vaardigheden ontwikkeld samen met Rita Dams, Peter Kooij, Michael Chance, Pascal Bertin en Jill Feldman.

Aldona is geïnteresseerd in zingen can Renaissance, Baroque en klassieke muziek, zowel als solist en ensemble zanger. Ze treedt op met het Collegium Vocale Gent, Vox Luminis, De Nederlandse Bachvereniging, Capella Cracoviensis, Gabrieli Consort & Players, Nederland Omroepkoor onder Giovanni Antonini, Konrad Junghanel, Philippe Herreweghe, Fabio Bonizzoni, Jos van Veldhoven, Paul McCreesh, Benjamin Bayl, Andrew Parrott en jan Tomasz Adamus.

Zij wordt begeleid door Maurice Lammert van Bueren. Hij behaalde zijn diploma Uitvoerend Musicus bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij vervolgde zijn studie voor de aantekening Kamermuziek aan hetzelfde instituut bij Ludmilla Baslawskaja. Liedbegeleidingslessen kreeg hij onder meer van Graham Johnson en Rudolf Jansen.

Maurice Lammerts van Bueren heeft zich volledig toegelegd op het liedbegeleiden. Hij trad op met vele zangers, onder wie Angelika Kirchschlager, Henk Neven, Florieke Beelen, Kristina Bitenc, Thomas Oliemans, Marcel Reijans, Lilian Farahani, Ekaterina Levental, Henriette Feith, Karolina Hartman, Vivien Shotwell en Hans Pieter Herman. Daarnaast is hij oprichter en pianist van het Coco Collectief.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Fonds Podiumkunsten

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
2 juni 2019
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€12.50

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Auditorium Elkerliek Ziekenhuis
Wesselmanlaan 25
Helmond, Nederland
+ Google Maps