Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klassiek in je spijkerbroek i.s.m. Theater Speelhuis

24 april 2022|13:00 - 17:00

Klassieke muziek, ver van je bed? Helemaal niet! Een hele middag klassieke muziek, iets voor mij? Zeker weten! Probeer ‘t: je weet niet wat je meemaakt! Moet ik dan nette kleren aan? Tuurlijk niet! Deze middag is het namelijk ‘Klassiek in je spijkerbroek’! Dus laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. In een ongedwongen sfeer kun je kennismaken met klassieke muziek en de uitvoerende musici: talenten, gevestigde namen en nieuwe sterren, die hun kunsten tonen en erover vertellen. Klassieke muziek hoeft dus helemaal niet ver van je bed te zijn.

Wie treden er zoal op en wat bespelen ze? Wat dacht je van: Eva Euwe/Kirsti Apajalahti (contrabas en viool), Georgia Williams/Mimoe Todo, Mulisch Quartet (viool, altviool en violoncello), Tinka Pypker/Maurice Lammerts van Bueren (zang en piano) en leden van de Young Musicians Academy van Fontys Tilburg (diverse instrumenten). Ze vertellen je alles over hun opleiding, hun passie voor klassieke muziek en spelen en zingen de sterren van de hemel.

Na de ‘Dag van de Romantische Muziek’ belooft ook deze editie een groot succes te worden. Grijp die kans dus en wie weet, ben je geraakt, ontroerd, gegrepen, en ga je zelf aan de slag of wil je vaker klassieke muziek beluisteren. Bovendien kun je zelf de volgorde van het aangeboden programma bepalen; en tussendoor neem je een hapje en/of drankje en maak je een praatje met een van de musici.

Kom dus op zondagmiddag 24 april in je spijkerbroek naar Theater Speelhuis en laat je verrassen door klassieke muziek!

Kaarten via www.theaterspeelhuis.nl

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
24 april 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Site:
www.lambertusconcerten.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
Site:
www.lambertusconcerten.nl

Locatie

Theater Speelhuis
Speelhuisplein 2
Helmond, 5707 DZ Nederland
+ Google Maps