Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jonatan Alvarado/Jessica Denys

21 november 2021|12:00 - 13:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Jonatan Alvarado is een absolute topper! Hij begon zijn studie gitaar in zijn geboortestad Mercedes (Argentinië), waar hij zich later oriënteerde richting zang, compositie en orkestdirectie. Zijn interesse in historisch repertoire bracht hem naar het conservatorium van Amsterdam waar hij zich specialiseerde in zang en het bespelen van de luit en waar hij in 2017 cum laude afstudeerde. In 2019 was hij reeds de slotact van Classique en Plein Public op het Lambertushof en bracht hij het publiek in vervoering.
Jessica is een eigenzinnige gitariste met een grote passie voor klassieke gitaar en een sterke interesse in historische uitvoeringspraktijk. Ze studeerde klassieke gitaar aan het conservatorium van Antwerpen en aan de Hochschule für Musik und Theater in Hannover. Jessica geeft concerten in binnen- en buitenland en is als gitaardocente verbonden aan de muziekacademie van Geel, België.

Duo Alvarado – Denys stelt zich als doel de dynamiek tussen zanger en instrumentalist te onderzoeken in historisch repertoire. Hierbij combineren beide musici muziek uit verschillende muzikale stijlperiodes en van uiteenlopende oorsprong. Hun werk bestaat uit het herontdekken van historische composities en arrangementen, en deze in een intieme setting uit te voeren voor een modern publiek. Een prachtig programma met twee bevlogen en getalenteerde musici!

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Fonds Podiumkunsten

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
21 november 2021
Tijd:
12:00 - 13:00
Site:
www.lambertusconcerten.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cacaofabriek
Cacaokade 1
Helmond, Nederland
+ Google Maps