Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Händel goes Tinder

27 juni 2021|12:00 - 13:30

€10,00 – €15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Een groot succes met uitverkochte zalen op theaterfestival de Parade Utrecht en Grachtenfestival Amsterdam in 2019! Dit keer live in Helmond, en in popzaal van de Cacaofabriek.

Dit concert is een samenwerking met de Cacaofabriek Expo.
TIP: Bezoek dit concert in combinatie met de expositie in de Expo ruimte, Tentoonstelling in Talloze Aktes . Klik hier voor meer informatie.

“De voorstelling is een interactieve reis door het turbulente liefdesleven van Dorinda, een jonge vrouw die via de dating-app Tinder op zoek gaat naar de man van haar dromen”, aldus de makers. “Verschillende opera’s van Händel worden gecombineerd tot een spannend en hilarisch verhaal.”

Social media botst met de 18e-eeuwse muziek van G. F. Handel in de nieuwe multimedia-opera Händel goes Tinder.
Wanneer single twintiger Dorinda wordt gedumpt, gaat ze online op zoek naar de liefde van haar leven. Beste vriendin Tatiana staat haar bij door dik en dun. Vindt ze een man die een aria waard is, of wordt het een eindeloze parade van losers en “naar links swipen?”

Theater, comedy en klassieke muziek vinden elkaar in een nieuw verhaal, dat pijnlijke momenten van herkenning oplevert voor iedere smartphone-verslaafde millennial. Samen met het publiek maken de OperaBitches een interactieve reis door het desastreuze liefdesleven van Dorinda.

 

Sopraan Channa Malkin en violiste Anastasia Kozlova zijn de bedenkers van deze nieuwe productie “Händel goes Tinder”. Een tragikomisch drama met script en regie van Michael Diederich (bekend van o.a. All Together Now, Boom Chicago en diverse Joop van den Ende-musicals).

Met muzikale ondersteuning van: AvinoaShalev (klavecimbel), Izhar Elias(gitaar) en Tony Overwater (violon

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en is met zitplaatsen op 1,5m afstand..

Fonds Podiumkunsten

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
27 juni 2021
Tijd:
12:00 - 13:30
Kosten:
€10,00 – €15,00
Site:
www.lambertusconcerten.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cacaofabriek
Cacaokade 1
Helmond, Nederland
+ Google Maps