Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ensemble 1685 o.l.v. Adrian van der Spoel: Spaanse Renaissance

16 oktober 2021|20:00 - 21:00

€8,00 – €12,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ensemble 1685 brengt onder leiding van Adrián van der Spoel (o.a. Musica Temprana), een autoriteit op dit gebied, muziek van Spaanse componisten uit de Renaissance. Muziek van O.a. da Vittoria en Morales.
Ensemble 1685 is een projectensemble, waarvan de zangers komen uit de regio Brabant/Limburg. Het treedt op in wisselende samenstellingen, al gelang de vereisten van het project met begeleiding van professionele instrumentalisten. Voor ieder project wordt een specialist aangetrokken om de muzikale leiding op zich te nemen.

Voor dit project is dit Adrián Rodríguez-van der Spoel aangezocht. Adrián Rodríguez Van der Spoel, geboren in Rosario, Argentinië, en is gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse en Spaanse renaissance muziek en is auteur van Bailes, Tonadas & cachuas. La música del Códice Trujillo del Perú en el siglo XVIII. Hij werkt als artistiek leider en dirigent van koren en barokorkesten, als componist, zanger, gitarist, percussionist en als onderzoeker. Ook is hij artistiek leider van het vermaarde ensemble Musica Temprana.

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
16 oktober 2021
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€8,00 – €12,50

Locatie

Trudokerk
Dorpsstraat 34
Helmond (Stiphout), 5708GH Nederland
+ Google Maps