Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De vier jaargetijden van Vivaldi door Cugnon Consort (uitverkocht)

4 juli 2021|15:00 - 16:00

€10,00 – €15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het laatste concert van ons door Corona geplaagde seizoen. En wat voor een! Is er een mooier programma om de zomer in te gaan dan de vier jaargetijden van Antonio Vivaldi? Wie kent er niet het 1e deel: de Lente? En aansluitend komen de andere 3 jaargetijden voorbij. Een must voor iedere muziekliefhebber!

Dit concert is met zitplaatsen op 1,5m afstand.

Het Cugnon Consort is een ensemble van acht tot tien musici, waarin young professionals die eerder hebben deelgenomen aan het Cugnon Project, samenspelen met ervaren musici.

Juist in dit stadium levert deze samenwerking veel op: de young professionals, die vaak al heel actief zijn binnen de professionele muziekwereld, profiteren van de artistieke begeleiding van de meer ervaren professionals, die op hun beurt worden geprikkeld door de energie van de jonge musici. De young professionals krijgen bovendien vaak een solistische rol toebedeeld.

Recent speelde het Cugnon Consort Vivaldi & Rosina, een opera in vier seizoenen, een concert waarin de bekende vier seizoenen van Vivaldi verweven werden met prachtige aria’s, gezongen door mezzosopraan Rosina Fabius. Eerder speelde het ensemble bijvoorbeeld Mozart & Webern, met als soliste Carla Leurs, en Bruisend Bach, waarin dubbel- en tripelconcerten van Bach te horen waren.

Na een intensieve projectweek spelen 7 leden van dit consort de bekende 4 jaargetijden van Antonio Vivaldi. Een absolute kraker om het seizoen 2020-2021 mee af te sluiten en de zomer in te gaan!

Violeta Adamova – viool
Danna Paternotte – viool
Anna Steenhuis – viool
Lena ter Schegget – viool
Sarah Lynn Huizing – viool
Hannah Donohoe – altviool
Emma Besselaar – cello

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Fonds Podiumkunsten

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
4 juli 2021
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€10,00 – €15,00

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ridderzaal kasteel
Kasteelplein 1
Helmond, Nederland
+ Google Maps