Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Accordeana

15 december 2019|15:00

€7.5 – €12.5

N.B.: online kaartverkoop is vanaf 15-12-2019, 10.00 uur niet meer mogelijk. Er zijn nog kaarten beschikbaar aan de kassa voor aanvang concert.

‘Het is koud. Sjaal om, dikke jas aan en naar buiten.
Je ademt wolkjes en de verse sneeuw knispert onder je schoenen. Je gaat op weg.
Je bent er, gaat naar binnen. Het is behaaglijk warm, de kaarsen en het haardvuur branden.
Je bent met velen en dat voelt goed. Je gaat zitten en wacht vol spanning af.
Dan gebeurt er iets: om je heen verandert het licht, er klinkt prachtige muziek en een vriendelijke stem neemt je mee naar een andere wereld.’

Na haar medewerking aan de Mattheus Passie in 2014 en de eigen succesvolle theaterproductie “Umdè’k er zo van haaw” in 2016, komt accordeon-orkest Accordeana uit Helmond weer met een bijzondere productie: een muzikale kerstvertelling.

Samen met verteller Marlies van den Bijgaart, zangeres Myrthe Boot en diverse gastmuzikanten, neemt Accordeana u mee naar een betoverende kerstwereld.

Accordeana werd opgericht in 1951 door de bekende Helmondse accordeonpedagoog en musicus Arie Willems en heeft nog steeds haar thuis in Helmond. De musici staan onder leiding van Ronald van Overbruggen en delen hun passie voor het accordeon en voor mooie, veelal klassieke muziek. Dat zult u in deze verrassende kerstproductie zeker ervaren.

Accordeana nodigt jong en oud van harte uit: laat u in de koude decembermaand verwarmen door het mooie verhaal, de sfeervolle beelden, de betoverende belichting en de prachtige muziek.

Beleef een wonderlijke kerst!

Maar liefst 2 x in een weekend Accordeana met een groot kerstconcert!

 

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
15 december 2019
Tijd:
15:00
Kosten:
€7.5 – €12.5

Locatie

Auditorium Elkerliek Ziekenhuis
Wesselmanlaan 25
Helmond, Nederland
+ Google Maps