Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vocaal Ensemble Marcando

6 oktober 2019|20:00 - 21:00

€6 – €10

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Normaal
10,00
58 available
Korting
Kortingstarief: alleen geldig in combinatie met vriendenpas Elkerliek of gemeentemuseum
8,00
60 available
Jongeren
Jongerentarief: alleen geldig in combinatie met een leerlingenkaart, studentenpas of CJP
6,00
60 available

In het naseizoen van 2019 bezingt Marcando de schoonheden van elke herfstmaand, die telkens geïntroduceerd wordt met een melancholisch lied van de Duitse componist Gerhard Schwarz. Het koor zingt verder in een internationaal programma over september met de vallende bladeren en de oogst, oktober met vrolijke (drink)liederen over de wijnoogst en de jacht en november als maand van afscheid en bezinning. Het concert bevat enkele geliefde zangstukken, zoals Abendlied van Rheinberger en The long day closes van Arthur Sullivan. Een koperblazersensemble verzorgt de begeleiding en de intermezzi.

Het Vocaal Ensemble Marcando stond, sinds de oprichting in 1990, achtereenvolgens onder leiding van Theo van de Kerkhof, Gerard van de Pas (†) en Tom Suters. Sinds de zomer van 2018 is Paul Gieles de dirigent. De 24 leden zijn afkomstig uit de regio Helmond- Nuenen-Eindhoven. Het koor heeft een klassiek repertoire van geestelijke en wereldlijke muziek en treedt regelmatig op in bekende concertcycli in de regio.

Marcando brengt u een programma met als thema “Herfst”.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
6 oktober 2019
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€6 – €10
Website:
www.lambertusconcerten.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
Website:
www.lambertusconcerten.nl

Locatie

Auditorium Elkerliek Ziekenhuis
Wesselmanlaan 25
Helmond, Nederland
+ Google Maps