Laden Concerten

« Alle Concerten

  • Dit concert is voorbij.

Dag van de romantische muziek

11 november 2018|13:00 - 18:00

KLASSIEKE MUZIEK OM BIJ WEG TE DROMEN
Door de eeuwen heen was de liefde een grote inspiratiebron voor veel componisten en een geliefd onderwerp voor opera’s, liederen en anderen werken.

Diverse van deze prachtige werken staan centraal op 11 november in Theater Speelhuis. Er zijn diverse kortere concerten door verschillende ensembles in de diverse ruimtes van het theater, soms gelijktijdig, soms apart. De bezoeker bepaalt zelf in welke volgorde hij/zij de diverse concerten wil bezoeken. Aan het einde van de dag kunt u ze allemaal gehoord hebben. Tussendoor is er alle gelegenheid om een drankje te doen in het theatercafé met meer muzikale begeleiding. Ook kunt u kiezen voor een High Tea in de Pastorie (tegen bijbetaling).

Op deze muzikale middag kunt u in de grote zaal luisteren naar de Portugese sopraan Mariana Pimenta met een 5 -koppig ensemble. Zij brengen enkele prachtige werken van Wolfgang Amadeus Mozart. De foyer is het domein van de bekende violiste Elise Besemer. Zij brengt met haar trio romantische muziek voor strijktrio van diverse componisten. In het theatercafé brengen Ephraim van Ijzerlooi en Maurice van Schoonhoven werken voor cello en piano van o.a. Camille Saint-Saens en Gabriël Fauré. In de Pleinzaal kunt u luisteren naar het muzikale talent van Beate Loonstra en haar harp. Tenslotte zullen leerlingen van de Young Musicians Academy Fontys de High Tea muzikaal begeleiden. Ook verzorgen zij de muziek tijdens de drankjes.

Muziek uit alle tijden rondom het centrale thema: Romantiek. Verwen uzelf of uw geliefde met een sfeervolle middag in deze donkere novembertijd!

Kaarten vanaf € 21,50 via www.theaterspeelhuis.nl of de kassa aldaar.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
11 november 2018
Tijd:
13:00 - 18:00
Website:
www.lambertusconcerten.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
Website:
www.lambertusconcerten.nl

Locatie

Theater Speelhuis
Kromme Steenweg 29
Helmond, Nederland
+ Google Maps