Privacyverklaring

 

Lambertus Concerten is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.lambertusconcerten.nl
Eikendreef 45
5707 BP Helmond
0492-590333

René Coolen is de Functionaris Gegevensbescherming van Lambertus Concerten, hij is te bereiken via info@lambertusconcerten.nl

Reden voor het vastleggen van persoonsinformatie

Lambertus Concerten kan om meerdere redenen persoonsgegevens bijhouden:

  1. Verzending nieuwsbrief
  2. Beantwoorden van reacties via de contactformulieren
  3. Communicatie met vrienden en sponsors
  4. Verwerking bestelling concertkaarten
  5. Marketingdoeleinden
  6. Wettelijke bepalingen

Vastgelegde gegevens

Lambertus Concerten verwerkt uw persoonsgegevens doordat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Inschrijvingen voor de nieuwsbrief.
    • Naam
    • Email
    • Contactverzoeken via website.
    • Naam
    • Email
  • Aanmelden vrienden.
    • Naam
    • Adres
    • Postcode/woonplaats
    • Telefoonnummer
    • Email
  • Aanmelden sponsors
    • Naam contactpersoon
    • Adres
    • Postcode/woonplaats
    • Telefoonnummer
    • Email
  • Bestellen concertkaarten
    • Naam
    • Adres
    • Postcode/woonplaats
    • Telefoonnummer
    • Email
    • Bankrekeningnummer
  • Optredende musici (zelfstandigen, facturen)
    • Naam
    • Adres
    • Postcode/woonplaats
    • Telefoonnummer
    • Email
    • Bankrekeningnummer
    • BTW nummer
  • Cookie informatie over bezoekers van de site lambertusconcerten.nl

Geautomatiseerde besluitvorming

Lambertus Concerten neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of systemen, zonder dat daar een mens (medewerker Lambertus Concerten) tussen zit.

Bewaartermijn gegevens

Lambertus Concerten bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

      • Nieuwsbrief: tot wederopzegging.
      • Contact: tot de afhandeling van het contact.
      • Vrienden: tot wederopzegging.
      • Sponsoren: tot wederopzegging.
      • Concertkaarten: maximaal 2 jaar.
      • Musici informatie: niet langer dan wettelijk verplicht voor verantwoording (7 jaar)
      • Bezoekersinformatie: maximaal 2 jaar.

Beveiliging van uw persoonsgegevens

Lambertus Concerten neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@lambertusconcerten.nl.

Delen van persoonsgegevens met derden

Lambertus Concerten verstrekt geen gegevens aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Lambertus Concerten gebruikt cookies of vergelijkbare technieken op deze website ten behoeve van marketing. Voor de externe partijen die hierbij nodig zijn, is er een verwerkingsovereenkomst aanwezig.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Lambertus Concerten en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@lambertusconcerten.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Lambertus Concerten wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten